Dan svetlosne tehnike na sajtmu tehnike 2012

Sajam tehnike 2012

Dan svetlosne tehnike biće održan 14. maja, 2012. godine na Beogradskom sajmu u okviru Sajma Tehnike. Dan svetlosne tehnike održava se XLII put  i to prvog dana Sajma tehnike neposredno po njegovom svečanom otvaranju.

U okviru XLII Dana svetlosne tehnike biće organizovano predstavljanje novih dostignuća iz osvetljenja. Na Dan svetlosne tehnike pozivaju se svi članovi, i individualni i kolektivni, kojima će biti dostavljeni pozivi sa ulaznicama za Sajam tehnike. Dan svetlosne tehnike se organizuje od strane Srpskog društva za osvetljenje (DOS) uz podršku donatora. Po završetku stručnog dela Dana svetlosne tehnike biće organizovan koktel za goste Dana svetlosne tehnike.

SAJAM TEHNIKE 2012

Sajam tehnike 2012

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća je najznačajniji privredni i tehnološki događaj u Srbiji i jugoistočnoj Evropi, koji ima izuzetan uticaj na budući razvoj industrije u zemlji i regionu. To je tradicionalno mesto (od 1937.godine) susreta i poslovnih kontakata, koje omogućava brojnim izlagačima i posetiocima ispunjenje svojih poslovnih očekivanja.
Specijalizovani sajmovi i izložbe, koji čine sadržaj sajma tehnike, na istom mestu u isto vreme. Najnovije tehnologije za sve grane industrije koje obuhvata program izlaganja. Predstavljanje nacionalnih privreda mnogih zemalja, pokrajina i regiona, prateći stručni skupovi, prezentacije izlagača, demonstracije proizvoda i usluga, panel diskusije izlagača i stručnjaka doprinose uspešnom nastupu na sajmu tehnike i razvoju međunarodne saradnje.

SITS